Despre noi

Cine este VeroMall.ro?

arrow_forward_ios VeroMall.ro este un boutique de fashion putin neconventional. O mica familie de programatori, experti in domeniul customer satisfaction, astfel incat tu sa te poti bucura de o calitate a serviciilor cum in Romania nu iti este dat.

Vorbe frumoase, impachetate intr-un text alambicat. Cam asa suna fiecare fraza de inceput pentru orice companie. Totul impachetat in staniol, daca ne permitem o gluma.

sentiment_satisfied_alt Te asiguram ca nu este cazul!

Desigur, nu suntem vreo usa de biserica, insa nici nu iti vom promite ca avem cele mai bune preturi din Romania. Totusi, iti putem garanta 100% ca tot ce iti promitem, iti vom livra, iar prin promisiune ne referim la calitatea support, calitatea produselor oferite si garantia termenului de livrare!

arrow_forward_ios Am mentionat la inceput ca suntem programatori si suntem oarecum datori sa iti promitem ca informatiile pe care tu le furnizezi pe site-ul nostru sunt si vor ramane confidentiale. De asemenea, avem toleranta 0 in ceea ce priveste spam-ul. Dar oare cine il iubeste?

announcement Nici noua nu ne place procesarea informatiilor in stil industrial, asa cum o face Google, Instagram, Facebook si multi altii, motiv pentru care nu avem implementat niciun tool Facebook/Instagram pe site-ul nostru, astfel ca orice vizitezi pe site-ul nostru nu se va transforma intr-o reclama pe Instagram. NICIODATA!

Daca vei vedea vreo reclama pe Instagram, atunci inseamna ca esti foarte norocos daca din 8 milioane de romani tocmai tu ai fost ales de ei sa iti afiseze reclama noastra.... sau poate au alte informatii despre tine!

In loc sa cauti informatii despre ce "informatii" colectam de la tine, iti spunem noi direct: produse vizitate, pagini vizitate, pagini de pe care iesi, cat timp stai pe un produs, s.a.m.d.

Acest lucru ne ajuta pe noi sa imbunatatim tipurile de produse oferite, marcile, dar si felul in care navighezi pe site-ul nostru. Ca sa putem citi si analiza aceste informatii, evident ca avem nevoie de un tool de statistica si prin urmare Google Analytics este cea mai buna alegere.

Din pacate, nu iti putem garanta ca Google nu foloseste informatiile tale colectate prin noi in scopuri nefaste, insa iti putem promite ca in masura in care avem permisiunea lor sa iti protejam IP-ul tau si datele tale o vom face neincetat.

Te-am lamurit? Daca nici acum, atunci posibil ca tu sa cauti ceva ce nu oferim noi, pentru ca aici se va regasi doar seriozitate, sinceritate si un pret minimal ca si adaos, astfel incat luxul sa fie accesibil aproape tuturor.

Aaa, am uitat sa iti precizam ce vindem :). Pai imbracaminte dama, imbracaminte barbatincaltaminte barbat si incaltaminte dama, dar si accesorii barbat, genti si accesorii dama. Hai ca am facut destul spam de cuvinte cheie :).

Vrei sa citesti ceea ce noi scriem? Despre imbracaminte, competitorii nostri, tehnici despre cum sa fii sigur de produsele autentice, dar si multe alte "tips and tricks".

Aaa da, bla bla bla, intra pe BLOG-ul nostru.