Despre noi

veromall.ro a pornit din dorința de a oferi românilor o variantă mai bună a modului în care își achiziționează îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile.

Când spunem "o variantă mai bună" facem referire strict la nivelul de cumpărare pe care îl au românii și nu ne axăm doar pe zona de lux sau pe zona medie. Vrem să fim undeva la mijloc cu principalul factor de alegere al produselor care este "CALITATEA", nu cantitatea lor sau prețul.

Ce înțelegem noi prin calitate? Un preț corect pe măsura materialelor folosite în fabricarea articolelor din domeniul fashion. Ok, am revenit din nou la preț, însă prețul are o cotă mare din calitatea produsului, dar și a procesului de fabricație, drept pentru care noi avem doar plata online prin card bancar.

De ce doar plata prin card bancar? Pentru că astfel putem menține costuri mici de funcționare și pentru că astfel prețul pe care îl plătește clientul este unul minimal în comparație cu prețurile oferite de către competitorii Vero Mall.

Oferim în prezent sute de branduri cunoscute la nivel global, cu un depozit în stocul furnizorilor din Italia și cu livrarea rapidă tuturor clienților de pe teritoriul României.

Așa a luat naștere Vero Mall. "Vero" pentru că tot ce oferim pe site este cu adevărat veridic, real, original și calitativ. La fel vor fi și serviciile noastre.