Retur de produse

Returul produselor este un drept garantat prin lege, dar si un drept moral de oferit de catre oricare platforma de comert electronic.

Nu vrem sa vindem cu orice pret si sa iti oferim 3853853 zile de retur asa cum fac altii. E "normal" sa oferi 100 zile de produse, atunci cand vinzi Jack and Jones. Da, suntem aroganti si da, este vorba de ABT U (prescurtat, astfel incat sa nu fie indexati de catre noi).

Lasand aroganta deoparte, noi iti oferim un drept de retur de 14 zile, asa cum prevede legea internationala. In 14 zile ai timp sa te gandesti daca iti convine produsul respectiv. Poti returna produsele cu usurinta daca ai un cont de client. Indiferent cum ai facut comanda, returul este dreptul tau!

Cum returnezi daca ai un cont de client:

  • Te autentifici in cont, intri pe comanda respectiva si selectezi produsele dorite pentru retur. Daca se incadreaza in termenul de 14 zile, atunci vei putea cu usurinta sa returnezi aceste produse;
  • Ai grija ca produsele pe care doresti sa le returnezi sa nu faca parte din categoriile de lenjerie intima (gama extinsa): Prosoape, Lenjerie Intima, etc, aceste produse nu se pot returna. Nu o spunem noi, o spun regulile de igiena;
  • Dupa procesarea returului, noi il vom aproba/dezaproba in functie de solicitare si iti vom furniza instructiuni cum sa ambalezi produsele si in ce fel pot fi trimise la noi.
  • Tine cont de etichete si de sigiliile de siguranta marcate cu SEAL sau SECURITY. Daca acestea nu se mai regasesc pe produse, atunci returul tau este implicit refuzat. Aceste metode de securitate ne ajuta pe noi sa identificam produsele comerciale de partenerii nostri si sunt musai.

Cum returnezi daca NU ai un cont de client:

  • Trimiti un email prin sectiunea de contact selectand departamentul corect informatiei tale (Retur produs) in care precizezi urmatoarele: Numar factura, ID comanda (un numar format doar din litere), daca produsele au sau nu etichetele si sigiliile atasate (ca sa evitam sa ne trimiti produsele, sa iti refuzam returul si sa ti le trimitem inapoi). Nu ne intereseaza din ce motiv returnezi produsele atata timp cat se incadreaza in cerintele noastre.
  • Aceleasi reguli ca mai sus, chiar daca nu ai un cont de client.

Este simplu sa comanzi si este la fel de simplu sa returnezi!